Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Христо Ублев записа пета победа от началото на сезона в сериите BULERS (Bulgarian Electronic Racing Series). Той завъртя и най-бързата обиколка по време на квалификациите, спирайки хронометрите на 1:17.863 и по този начин си спечели първа стартова решетка за първия манш. В състезанието участваха 17 сим-рейсъри, като за пърив път от старта на българския, виртуален, пистов шампионат зрителите гледаха надпревара на изкуствено осветление. За разлика от третия кръг (Спа-Франкоршамп) и въпреки особеностите на трасето в Северна Каролина, инциденти между два или повече състезателни автомобила нямаше. Нещо повече, повече от половината пилоти получиха по 3 бонус точки за чисто каране (без инциденти), което показва голямо израстване на всички участници в лигата.

В продължение на 16 обиколки (от старта до финала), Ублев не изпусна лидерската позиция в колоната и пръв премина през карирания флаг. На 4.872 секунди зад него финишира Даниел Марков, за когото това е първи подиум в BULERS шампионата. Трети остана един от най-постоянните състезатели в сериите – Мертол Шахин.

Целия екшън, който наблюдавахме по време на първия манш беше индикатор за истински спектакъл във втората част от състезателната сесия.

Гледайте запис от тренировките, квалификацията и двата състезателни манша от четвъртия кръг на BULERS

Абонирайте се за Pitlane.TV за още български автомобилен спорт (реален и виртуален).

What's your reaction?
0Браво0Слабо0Любов0Тъпо0Хаха0WTF?

Add a comment

За контакти
Дизайн и разработка от
Bulgarian BG English EN