От днес ще бъдат налични 2 нови писти в най-добрата SIM Racing платформа iRacing. Новото съдържание идва с втори от общо четири годишни сезона в популярния симулатор. За разлика от другите конкурентни платформи, развитието на iRacing стъпва на изцяло различен фундамент, а началото на всеки сезон е така чакано от феновете както предаването „Милион и едно желания“ през 90-те години.

Безспорно най-голяма наслада (поне за европейската част от потребителите) е появата на германската писта Хокенхаймринг. Трасето ще включва 6 различни конфигурации и по наши прогнози ще се превърне в тотален хит тази пролет в различните шампионати базирани на iRacing. Всеки един квадратен сантиметър от пистата е прецизно сканиран, като са включени също и всички прилежащи инфраструктурни съоражения: разноцветните трибуни, радио кулите, боксовете.

Другото ново трасе е Барк Ривър, но по всяка вероятност то няма да се радва на такава популярност с каквато ще може да се похвали Хокенхаймринг. Причината, че тук става въпрос за трасе на черен път, а този тип надпревари са популярни най-вече в САЩ. Третия ъпдейт за новия сезон в iRacing включва корекции по бодикита на някой от автомобилите в NASCAR сериите.

Остави коментар

Бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай пръв актуални новини и оферти от българския SIM Racing

Bulgarian BG English EN