На 19 септември започва новият сезон в Bulgarian Electronic Racing Series. Събитието ще съвпадне с третото издание на Българския Гейминг Маратон, на което пилотите в BULERS участват от създаването на ивента през 2020 година. Първият и последният кръг от двата паралелни шампионата в българската SIM Racing лига ще бъдат в един ден. Сезонът ще е във формат есен-пролет и ще включва 22 състезания в елитната дивизия (GT3 Premier League). За по-неопитните пилоти отново ще има шампионат с Mazda MX-5. Там сезоните ще бъдат два и ще са разделени в 11 кръга.

Участниците в двата шампионата от първия кръг на BULERS и този път ще участват в томбола с награди (ваучери в iRacing.com).

Българският Гейминг Маратон, онлайн фестивалът, посветен на необятния свят на видео игрите, включващ множество видео стрийминги, турнири, срещи с популярни лица от света на гейминга, куиз шоу и други виртуални събития, ще се проведе на 19 септември. Маратонът ще събере феновете с 42 утвърдени и изгряващи стриймъри, състезатели по електронни спортове, ютубъри и други интересни личности и ще предложи над 300 часа оригинално стрийминг съдържание на популярни и класически игри. Програмата на фестивала ще се анонсира поетапно в официалния сайт http://gamingmarathon.bg/.

Българският Гейминг Маратон се организира от TDB Play – компания, развиваща своята дейност в сферата на видео игрите, електронните спортове и т.нар. geek култура, в партньорство с една от водещите световни компании в сферата на дигиталните активи – Nexo.
С обявяване на третото издание на Маратона TDB Play отбелязва и една година от своето създаване.

Българският Гейминг Маратон се организира в партньорство с Nexo, Telenor, Philips Gaming Monitors, Philips OneBlade, Logitech Gaming, Bucharest Gaming Week.

Остави коментар

Бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай пръв актуални новини и оферти от българския SIM Racing

Bulgarian BG English EN