RaceLapTurnFromDescription
Q41Слав СлавчевСитуацията е от квалификацията. Lyubomir Lazarov излиза опасно от бокса, с бавна скорост влиза в състезателната траектория, създава опасност за инцидент и разваля начало на моя бърза обиколка.
117milen milkovpilot s nomer 25 me odari otzad i tova dovede do moeto zavartane
121Rosen GitsovСлед завъртане, впоследствие на контакт с Искрен Пондев, Георги Райчев се връща по опасен начин на трасето, което води до силен сблъсък с моята кола, вследствие на което отпадам от състезанието.
1111Слав СлавчевStanislav Borisov не спира на време за 1-ви завой, удря моята кола отзад, завърта ме и причинява инцидент между общо 3 коли.
212Georgi Atanasov63 Georgi Atanasov – 6 Krisiyan Petrov
2110krisiyan petrovPhilip Koenig
229Iskren PondevПри вземане на завоя съм с по ниска скорост и колата отзад ме връхлита, което доведе до наказание от симулатора и съответно моето отпадане
2112Слав СлавчевВ последната обиколка застигам Deyan Brusev заедно с друг автомобил, който е в моята обиколка. И двамата имат 3-4 секунди по-бавни времена от мен + лапвам Deyan Brusev с обиколка.

Вместо Deyan Brusev да ме пропусне при сини флагове и много по-бързи времена, той започва да се бута, не спазва сини флагове и ме лишава от шанс в последната обиколка да изпреваря пилот, на който стопих 20+ секунди.

Ситуацията започва от завой 2 и продължава в следващите 4-5 завоя. В част от тях сме 2-Wide и въпреки това не отстъпва позицията да бъде лапнат с обиколка.

Bulgarian BG English EN